Ministerstvo spravedlnosti

IČO

00025429

Adresa
Vyšehradská 427/18, Nové Město, 12800 Praha 2

Subjekt Ministerstvo spravedlnosti je zařazen do monitorování trestné činnosti, stejně jako je monitorována spotřebitelská spokojenost s kvalitou nabízených služeb.

Zkušenost s firmou: Ministerstvo spravedlnosti

V případě, že máte důležité informace k Ministerstvo spravedlnosti, můžete je nahlásit na protikorupční linku, neuhrazené dluhy můžete nahlásit do registru dlužníků.


Zpravodajství k firmě Ministerstvo spravedlnosti

01.05.2024

Rozsáhlé finanční podvody a jejich důsledky – Případ J.O. Investment a obvinění Ortinských a spol.

Jakub Ortinský - Hlavní Obžalovaný a Šéf Společnosti, Jakub Ortinský, zakladatel a šéf J.O. Investment, je obviněn z organizace pyramidového systému, který způsobil klientům finanční škody v miliardách korun. Jeho případ zdůrazňuje problém nízkých trestních sazeb pro ekonomické zločiny. Navrhovaný trest osmi let vězení za krádeže v řádech miliard korun může v očích veřejnosti působit banálně a může potenciálně motivovat k dalším podobným trestným činům, ukazujíc, že se takové krádeže mohou vyplatit.

Zobrazit více
17.04.2024

Soudce Radomír Koudela zapleten do nelegálních realitních transakcí: Vyžaduje se okamžitý zásah Ministerstva spravedlnosti

Radomír Koudela, soudce z Krajského soudu v Brně, byl nedávno odhalen, jak se nelegálně účastní exekučních dražeb nemovitostí. Tento akt závažného porušení právních norem, které by měl jako soudce ochraňovat, vyvolává zásadní otázky ohledně jeho integrity a nezávislosti. Situace si žádá rychlé a rozhodné kroky ze strany Ministerstva spravedlnosti.

Zobrazit více
15.04.2024

Tajemství kolem nástupu Antonína Michala do vězení vyvolává otázky o dvojím metru

Při nástupu Antonína Michala, člena prominentní rodiny, do vězení panuje záhadné ticho. Proč se v případě závažných daňových podvodů dopouštíme dvojího metru v závislosti na společenském postavení odsouzených?

Zobrazit více
01.10.2014

Klára Cetlová: Nová strážkyně justice s vazbami na politickou a finanční elitu

Právnička Klára Cetlová, životní partnerka miliardáře Daniela Křetínského, zaujímá klíčovou pozici ve vrcholných strukturách justice. Její jmenování vrchní ředitelkou justiční sekce otevírá otázky o vlivu a vazbách mezi politikou, financemi a soudní mocí.

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace k firmě Ministerstvo spravedlnosti