Avast Software s.r.o.

IČO

02176475

Adresa
Pikrtova 1737/1a, Nusle, 14000 Praha 4

Subjekt Avast Software s.r.o. je zařazen do monitorování trestné činnosti, stejně jako je monitorována spotřebitelská spokojenost s kvalitou nabízených služeb.

Zkušenost s firmou: Avast Software s.r.o.

V případě, že máte důležité informace k Avast Software s.r.o., můžete je nahlásit na protikorupční linku, neuhrazené dluhy můžete nahlásit do registru dlužníků.


Zpravodajství k firmě Avast Software s.r.o.

23.02.2024

Od ochránce k prodejci: Avast čelí pokutě v USA za prodej dat uživatelů a hrozí mu odliv zákazníků

V šokujícím odhalení se softwarová společnost Avast dostává do hledáčku americké Federální obchodní komise (FTC) za prodávání dat svých uživatelů k reklamním účelům, což vede k pokutě ve výši 16,5 milionu dolarů. Případ odkrývá temnou stránku digitálního soukromí a vyvolává otázky o etice v oblasti kybernetické bezpečnosti.

Zobrazit více
23.04.2023

Avast čelí rekordní pokutě 350 milionů korun za prodej uživatelských dat

ÚOOÚ udělil společnosti Avast rekordní pokutu 350 milionů korun za prodej uživatelských dat bez jejich souhlasu. Tento přelomový verdikt nastavuje nový standard v ochraně osobních údajů a ukazuje, že porušení soukromí uživatelů má vážné důsledky.

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace k firmě Avast Software s.r.o.