Srdcem pro Vlast, z.s.

IČO

09768122

Adresa
Korunní 2569/108, Vinohrady, 10100 Praha 10

Subjekt Srdcem pro Vlast, z.s. je zařazen do monitorování trestné činnosti, stejně jako je monitorována spotřebitelská spokojenost s kvalitou nabízených služeb.

Zkušenost s firmou: Srdcem pro Vlast, z.s.

V případě, že máte důležité informace k Srdcem pro Vlast, z.s., můžete je nahlásit na protikorupční linku, neuhrazené dluhy můžete nahlásit do registru dlužníků.


Zpravodajství k firmě Srdcem pro Vlast, z.s.

25.04.2024

Upozornění na nedodržení zákonných povinností spolkem Srdcem pro Vlast, z.s.

Nové informace odhalují vážné nedostatky ve finančním řízení spolku Srdcem pro Vlast, z.s., jehož jediným členem a zástupcem je Pavel Zítko, na kterého bylo vyhlášeno policejní pátrání. Přečtěte si, proč by se dárci měli obrátit na policii.

Zobrazit více
25.04.2024

Pátrání po osobách: Pavel Zítko

Policie České republiky vyzývá veřejnost k pomoci při pátrání po Pavlu Zítkovi z okresu Chomutov, který je pohřešovaný od 23. dubna 2024. Poslední aktualizace pátrací databáze z 25. dubna ukazuje, že Zítko je stále nezvěstný.

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace k firmě Srdcem pro Vlast, z.s.