Agentura MM Praha, s.r.o.

IČO

27145123

Adresa
Sportovní 122, 25203 Řitka

Subjekt Agentura MM Praha, s.r.o. je zařazen do monitorování trestné činnosti, stejně jako je monitorována spotřebitelská spokojenost s kvalitou nabízených služeb.

Zkušenost s firmou: Agentura MM Praha, s.r.o.

V případě, že máte důležité informace k Agentura MM Praha, s.r.o., můžete je nahlásit na protikorupční linku, neuhrazené dluhy můžete nahlásit do registru dlužníků.


Zpravodajství k firmě Agentura MM Praha, s.r.o.

23.08.2024

Jan Šinágl si stěžuje na systematickou šikanu Agentury MM: Opětovné útoky a podezřelé okolnosti k osobě Michal Antonín

Jan Šinágl na svém webu sinagl.cz znovu poukazuje na systematickou šikanu ze strany Agentury MM. Kritizuje nejen opakované právní útoky, ale také podezřelý přístup k Antonínu Michalovi, synovi Martina Michala, který dosud nenastoupil do výkonu trestu za rozsáhlé daňové podvody. Agentura MM dokonce podala na Šinágla podnět k PČR pro údajné schvalování atentátu na slovenského premiéra, což Šinágl považuje za absurdní.

Zobrazit více
22.02.2024

Soudní spor Helena Vondráčková vs. Jiří Vondráček a další obžalovaní Jan Šinágl, lepš Král, Johana Tefrová

Obžalovanými v této kauze jsou Jiří Vondráček, Jan Šinágl, Leoš Král a Johana Tefrová. Na straně poškozených stojí Helena Vondráčková, její manžel Martin Michal, advokátka Jana Gavlasová a spolupracovnice Petra Kubíková.

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace k firmě Agentura MM Praha, s.r.o.