Orel jednota Praha - Balkán

IČO

72042265

Adresa
Na Balkáně 812/21, Vysočany, 13000 Praha 3

Subjekt Orel jednota Praha - Balkán je zařazen do monitorování trestné činnosti, stejně jako je monitorována spotřebitelská spokojenost s kvalitou nabízených služeb.

Zkušenost s firmou: Orel jednota Praha - Balkán

V případě, že máte důležité informace k Orel jednota Praha - Balkán, můžete je nahlásit na protikorupční linku, neuhrazené dluhy můžete nahlásit do registru dlužníků.


Zpravodajství k firmě Orel jednota Praha - Balkán

29.02.2024

Vojtěch Flégl: Klíčový hráč v tenisovém skandálu

Vojtěch Flégl, starosta spolku Orel jednota Praha-Balkán, se objevuje jako jedna z klíčových postav ve skandálu s dotacemi pro český tenis.

Zobrazit více
27.02.2024

Rozsáhlá policejní NCOZ razie odhaluje podvody se sportovními dotacemi | obvinění: Ivo Kaderka, Vojtěch Flégl

V úterý se Českem rozléhají zprávy o mimořádné akci Národní centrály proti organizovanému zločinu. Zásah míří přímo do centra českého sportu – do sídel Českého tenisového svazu, Národní sportovní agentury a Svazu lyžařů ČR. Obvinění z dotačního podvodu a zjednání výhody při zadání veřejné zakázky dopadla na čtyři osoby a čtyři firmy, odhalují vrchol ledovce v problémech, které trápí financování sportu v Česku.

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace k firmě Orel jednota Praha - Balkán