ARMEX ENERGY a.s.

IČO

27266141

Adresa
Folknářská 1246/21, Děčín II-Nové Město, 40502 Děčín

Subjekt ARMEX ENERGY a.s. je zařazen do monitorování trestné činnosti, stejně jako je monitorována spotřebitelská spokojenost s kvalitou nabízených služeb.

Zkušenost s firmou: ARMEX ENERGY a.s.

V případě, že máte důležité informace k ARMEX ENERGY a.s., můžete je nahlásit na protikorupční linku, neuhrazené dluhy můžete nahlásit do registru dlužníků.


Zpravodajství k firmě ARMEX ENERGY a.s.

01.02.2024

Firma Hynka Sagana Armex Energy dostala pokutu za nekalé obchodní praktiky

Armex Energy dostalo rekordní pokutu od ERÚ za nekalé praktiky. Dodavatel energií porušil fixované ceny a snažil se přesvědčit zákazníky k přechodu na dražší tarify. Energetická krize neospravedlňuje zneužití postavení proti spotřebitelům, zdůrazňuje ERÚ. Jaký bude dopad tohoto rozhodnutí na trh s energiemi a ochranu spotřebitelů?

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace k firmě ARMEX ENERGY a.s.