Liberty Ostrava a.s.

IČO

45193258

Adresa
Vratimovská 689/117, Kunčice, 71900 Ostrava

Subjekt Liberty Ostrava a.s. je zařazen do monitorování trestné činnosti, stejně jako je monitorována spotřebitelská spokojenost s kvalitou nabízených služeb.

Zkušenost s firmou: Liberty Ostrava a.s.

V případě, že máte důležité informace k Liberty Ostrava a.s., můžete je nahlásit na protikorupční linku, neuhrazené dluhy můžete nahlásit do registru dlužníků.


Zpravodajství k firmě Liberty Ostrava a.s.

12.10.2024

Majitel Liberty Steel Sandžív (Sanjeev) Gupta čelí stíhání kvůli nedodaným účetním uzávěrkám

Majitel Liberty Steel Sandžív (Sanjeev) Gupta čelí stíhání kvůli nedodaným účetním uzávěrkám

Zobrazit více
03.09.2024

Majitel hutí Liberty Sandžív |Sanjeev| Gupta čelí podezření z nelegálního odčerpávání miliard korun, které může být předmětem trestního řízení

Podle předběžných zjištění se zdá, že odčerpávání finančních prostředků a majetku z hutí Liberty Ostrava pod vedením Sandžíva Gupty porušuje principy řádného hospodaření. Tento postup by měla prověřit Policie České republiky a posuzovat jej jako dokonaný trestný čin s možnými dalšími pokusy o jeho přípravu.

Zobrazit více
05.08.2024

Do kauzy Liberty Ostrava ( Sanjeev Gupta ) by měla zasáhnout NCOZ kvůli podezření na podvod s miliardovými škodami

Soud odvolal management Sanjeeva Gupty z Liberty Ostrava kvůli podezření na podvod. Plán s Kazachstánem se ukázal jako falešný, a podnik nyní čelí mnohamiliardovým ztrátám. NCOZ by měla zasáhnout, protože škody nelze přejít pouhým odstavením vedení.

Zobrazit více
09.07.2024

Sandžív Gupta přivedl Liberty Ostrava k miliardovým dluhům, Policie by se měla zabývat nároky

nsolvence hutí Liberty Ostrava má mezinárodní rozměr s mnoha zahraničními věřiteli, včetně firem magnáta Lakšmího Mittala. Faktem však je, že do jiných částí Guptova holdingu odešlo z Ostravy sedm až osm miliard korun.

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace k firmě Liberty Ostrava a.s.