Jaromír Soukup

Jméno a příjmení Jaromír Soukup bylo náhodně vygenerováno. Pokud máte podezření na korupční jednání nebo trestnou činnost spojenou s tímto jménem, prosím, využijte následující menu pro nahlášení.


Zpravodajství evidované ke jménu Jaromír Soukup

15.05.2024

Nejasnosti v evidenci vlastníků Empresa Media: Manévry kolem ovládání TV Barrandov a úniku z dluhových závazků

Případ prodeje podílů v Empresa Media a televizi Barrandov odhaluje záhadné rozpory v evidenci majitelů. Jaký vliv mají tyto nejasnosti na skutečné ovládnutí mediálního domu a pokusy o vyhnutí se dluhům?

Zobrazit více
22.02.2024

Agáta Hanychová otevřeně obvinila Jaromíra Soukupa ze lží ve veřejném prostoru

V mediálním střetu mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem dochází k vzájemným obviněním. Hanychová kritizuje Soukupa za nepravdivá tvrzení, zatímco Soukup označuje její chování za vulgární. Situace eskaluje po incidentu s nezvěstnou dcerou během výletu do Paříže.

Zobrazit více
18.02.2024

Jaromír Soukup: Majetek zablokován kvůli dluhu a podezření z poškození věřitele

Jaromír Soukup, známý mediální magnát a podnikatel, se ocitá v těžkých časech, když soud nařídil blokaci jeho majetku kvůli významnému dluhu ve výši 127 milionů korun vůči společnosti Havas Media Czech Republic. Toto opatření se týká širokého rozsahu jeho majetku, včetně nemovitostí a firem, a dokonce i luxusního bytu, který Soukup převedl na svého syna. Situaci zhoršuje podezření z poškození věřitele, což by mohlo vést k trestnímu stíhání. Současně se Soukupova televize Barrandov potýká s finančními potížemi, což přidává na jeho problémech. Přesto Soukup zůstává veřejně optimistický ohledně řešení svých finančních závazků, i když čelí vážným právním a finančním rizikům.

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace ke jménu Jaromír Soukup