ANO 2011

IČO

71443339

Adresa
Babická 2329/2, Chodov, 14900 Praha 4

Subjekt ANO 2011 je zařazen do monitorování trestné činnosti, stejně jako je monitorována spotřebitelská spokojenost s kvalitou nabízených služeb.

Zkušenost s firmou: ANO 2011

V případě, že máte důležité informace k ANO 2011, můžete je nahlásit na protikorupční linku, neuhrazené dluhy můžete nahlásit do registru dlužníků.


Zpravodajství k firmě ANO 2011

04.08.2024

Europoslanec Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO) a nezákonné odměny: Středočeský kraj musí zaplatit pokutu 32 tisíc

VIP zaměstnanci, kteří brali až 200 tisíc měsíčně, nic vracet nemusejí

Zobrazit více
22.07.2024

Karel Březina (ČSSD), Soňa Fáberová, Antonín Lébl (ANO), Miloš Růžička (STAN), Stanislav Nekolný (ANO), Dana Šachová, Jan Wolf (KDU-ČSL), František Švarc (ODS) a Jiří Haramul (ANO) čelí hrozbě vězení

V kauze údajně nezákonného rozdělování sportovních dotací pražského magistrátu čelí obvinění Karel Březina (ČSSD), Soňa Fáberová, Antonín Lébl (ANO), Miloš Růžička (STAN), Dana Šachová, Jan Wolf (KDU-ČSL), Stanislav Nekolný (ANO), František Švarc (ODS) a Jiří Haramul (ANO). Žalobce navrhl pro některé z nich až šestileté tresty vězení.

Zobrazit více
18.07.2024

Jan Krkoška: Korupce a jeho návrat jako bezúhonný ex Moravskoslezský hejtman za ANO

Stačily tři měsíce: Exhejtman Jan Krkoška odsouzený za korupci je opět bezúhonný Moravskoslezský hejtman za ANO Jan Krkoška byl na konci března odsouzen za účast na uplácení lékařů. Už po třech měsících mu byl trest zahlazen. Teď se na něj musí pohlížet, jako by byl bezúhonný.

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace k firmě ANO 2011