Ministerstvo vnitra

IČO

00007064

Adresa
Nad štolou 936/3, Holešovice, 17000 Praha 7

Subjekt Ministerstvo vnitra je zařazen do monitorování trestné činnosti, stejně jako je monitorována spotřebitelská spokojenost s kvalitou nabízených služeb.

Zkušenost s firmou: Ministerstvo vnitra

V případě, že máte důležité informace k Ministerstvo vnitra, můžete je nahlásit na protikorupční linku, neuhrazené dluhy můžete nahlásit do registru dlužníků.


Zpravodajství k firmě Ministerstvo vnitra

14.09.2024

Tragická nehoda v Praze: Policejní honička si vyžádala život mladé ženy

V mnoha zemích policie upouští od pronásledování v zájmu bezpečnosti civilistů; v Česku však praxe často vede k eskalacím s tragickými následky

Zobrazit více
05.08.2024

Policista Miroslav Oktábec nalezen mrtvý: Zmizelý člen ochranné služby podle předběžných výsledků spáchal sebevraždu

Policisté po necelých 24 hodinách našli svého ztraceného kolegu Miroslava Oktábce mrtvého. Jeho tělo bylo nalezeno nedaleko točny tramvají na Vypichu. Podle předběžných výsledků spáchal sebevraždu a nebylo zjištěno cizí zavinění.

Zobrazit více
05.07.2024

NCOZ zveřejnila výroční zprávu za rok 2023: Pokles tržeb, nové kauzy a mezinárodní spolupráce

Národní centrála proti organizovanému zločinu (NCOZ) zveřejnila svou výroční zprávu za rok 2023, která odhaluje pokles zisku o 84 procent a otevření 73 nových kauz. Během roku došlo k zahájení trestního stíhání ve 59 případech a podání návrhu na obžalobu ve 42 případech. Nově se ve statistikách objevují dohody o vině a trestu. Zjistěte více o významných kauzách a mezinárodní spolupráci NCOZ.

Zobrazit více
12.06.2024

Tragédie na Filosofické fakultě: Příběh vraha Davida Kozáka

Jak David Kozák sám a bez varování způsobil jednu z největších tragédií v novodobé historii České republiky? Vyšetřování odhaluje motivy, selhání policejních postupů a otazníky, které stále přetrvávají. Přečtěte si o šokujícím případu, který otřásl celou zemí.

Zobrazit více
01.05.2024

Kritika směrem k policii: Preferuje kontroly sportovců nad elektrokoloběžkami, kde ale dochází k vážným úrazům

Podle nejnovějších údajů dochází na elektrokoloběžkách k alarmujícímu počtu nehod, mnohdy s vážnými následky. Přesto se zdá, že policie stále upřednostňuje kontroly tradičních cyklistů a sportovců, zatímco na elektrických platformách, kde je riziko úrazu vyšší, kontrolní aktivity pokulhávají.

Zobrazit více
19.04.2024

Vojenská policie vyšetřuje nákup terénních vozidel pro armádu

Vyšetřování okolností podezřelé zakázky na nákup vozů pro českou armádu, podepsané v roce 2020 za miliardu korun, vstoupilo do nové fáze s angažmá vojenské policie.

Zobrazit více
17.04.2024

Soudce Radomír Koudela zapleten do nelegálních realitních transakcí: Vyžaduje se okamžitý zásah Ministerstva spravedlnosti

Radomír Koudela, soudce z Krajského soudu v Brně, byl nedávno odhalen, jak se nelegálně účastní exekučních dražeb nemovitostí. Tento akt závažného porušení právních norem, které by měl jako soudce ochraňovat, vyvolává zásadní otázky ohledně jeho integrity a nezávislosti. Situace si žádá rychlé a rozhodné kroky ze strany Ministerstva spravedlnosti.

Zobrazit více
12.04.2024

Masový vrah David Kozák a selhání policie: Nejasnosti před střelbou na Filozofické fakultě v Praze

David Kozák, pachatel střelby na Filozofické fakultě, se schovával v budově a pil alkohol, zatímco policie nekontrolovala důkladně prostor. Proč nebyly využity dostupné prostředky k jeho dopadení, navzdory husté síti policie?

Zobrazit více
29.02.2024

Jakub Fastr: Tichý společník v pozadí dotačních podvodů

Generální sekretář ČTS, Jakub Fastr, se nečekaně objevuje mezi obviněnými, odhalující jeho účast v rozsáhlé síti finančních machinací.

Zobrazit více
29.02.2024

Daniel Vacek: Tenisová legenda v temném příběhu dotačních podvodů

Daniel Vacek, bývalá tenisová hvězda, je nyní spojován s finančním skandálem, který zahrnuje fiktivní faktury a neexistující služby.

Zobrazit více
29.02.2024

Vojtěch Flégl: Klíčový hráč v tenisovém skandálu

Vojtěch Flégl, starosta spolku Orel jednota Praha-Balkán, se objevuje jako jedna z klíčových postav ve skandálu s dotacemi pro český tenis.

Zobrazit více
29.02.2024

Hana Baierová: Kaderkova pravá ruka

Jako finanční ředitelka ČTS a účetní měla Hana Baierová klíčovou roli v orchestraci finančních machinací, které stojí v pozadí skandálu českého tenisu.

Zobrazit více
29.02.2024

Ivo Kaderka: Architekt tenisového skandálu

Ivo Kaderka, dlouholetý prezident Českého tenisového svazu, je v centru rozsáhlého skandálu. Jeho jméno se objevuje v souvislosti s manipulací stamilionových dotací určených pro rozvoj tenisu a mládeže.

Zobrazit více
27.02.2024

Rozsáhlá policejní NCOZ razie odhaluje podvody se sportovními dotacemi | obvinění: Ivo Kaderka, Vojtěch Flégl

V úterý se Českem rozléhají zprávy o mimořádné akci Národní centrály proti organizovanému zločinu. Zásah míří přímo do centra českého sportu – do sídel Českého tenisového svazu, Národní sportovní agentury a Svazu lyžařů ČR. Obvinění z dotačního podvodu a zjednání výhody při zadání veřejné zakázky dopadla na čtyři osoby a čtyři firmy, odhalují vrchol ledovce v problémech, které trápí financování sportu v Česku.

Zobrazit více
25.02.2024

Varování pro občany a okolí obce Trnová: Domy Trnová, HSMN, AŠH-Eko Recyklace a Stroje a Služby (A1 Demolice) pod lupou policie

Ve středočeské obci Trnová došlo k vážnému ekologickému incidentu. Laboratorní testy odhalily, že zemina, kterou sem v rámci developerského projektu firmy Domy Trnová a jejího zhotovitele HSMN navážely desítky nákladních vozů, je částečně kontaminovaná. Situace vyvolala reakci České inspekce životního prostředí a vede k trestnímu oznámení.

Zobrazit více
21.02.2024

Jak se poučit od Davida Kozáka, masového vraha

David Kozák, známý také jako "střelec z fakulty", nevstoupil do světa jako pohádkový padouch. Byl jedním z nás, obyčejným člověkem s příběhem plným bolesti a zmaru, který, jak se zdá, byl přehlížen až do tragického konce.

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace k firmě Ministerstvo vnitra