Občanská demokratická strana

IČO

16192656

Adresa
Truhlářská 1106/9, Nové Město, 11000 Praha 1

Subjekt Občanská demokratická strana je zařazen do monitorování trestné činnosti, stejně jako je monitorována spotřebitelská spokojenost s kvalitou nabízených služeb.

Zkušenost s firmou: Občanská demokratická strana

V případě, že máte důležité informace k Občanská demokratická strana, můžete je nahlásit na protikorupční linku, neuhrazené dluhy můžete nahlásit do registru dlužníků.


Zpravodajství k firmě Občanská demokratická strana

13.05.2024

Pavel Novotný: Riziko pro ODS a společnost, obvinění z kyberšikany eskaluje

Pavel Novotný, dlouhodobě kontroverzní postava české politiky, je čím dál více kritizován za své chování, které může poškozovat nejen Občanskou demokratickou stranu, ale i mladou generaci a celou společnost. Jeho nedávné výroky a kauza s Felixem Slováčkem, spojené s trestním oznámením, vyvolávají otázky o jeho vlivu a budoucnosti v politice.

Zobrazit více
25.03.2024

Bývalý místostarosta Lovosic Miroslav Závada odsouzen na 12 let za pokus o vraždu

Skandál v Lovosicích: Bývalý místostarosta odsouzen na 12 let za pokus o vraždu. Co se skrývá za zdí hotelového pokoje? Podrobnosti v našem článku.

Zobrazit více
23.02.2024

Pavel Novotný (ODS), starosta Řeporyjí, čelí peněžitému trestu za výroky o Palestincích

Pavel Novotný, starosta Prahy-Řeporyjí a člen ODS, byl trestně postižen za kontroverzní komentáře na sociálních sítích, kde Palestince označil za "opice" a vyzval k jejich bombardování. Soud mu uložil vysokou peněžitou sankci, která mu dle vlastních slov vyvolala smíšené pocity. Novotný signalizuje možné odvolání, avšak jeho vnitřní rozpor naznačuje, že si je vědom spáchání přečinu.

Zobrazit více
23.02.2024

Újezdská Základní škola čelí krizi: Učitelé odešli kvůli nové ředitelce Heleně Patákové (ODS)

Po jmenování nové ředitelky Heleny Patákové čelí Základní škola Formanská v Praze-Újezdu nevídané krizi. Odešla téměř veškerá pedagogická sestava, zůstala pouze jedna učitelka. Rozhodnutí vyvolalo rozruch mezi rodiči a vyústilo v prověřování kauzy městskými zastupiteli.

Zobrazit více
26.01.2024

Premiér Petra Fiala a kybernetická bezpečnost: Fialovy finanční vazby s rozvědkou vyvolávají otázky o bezpečnostním riziku

Finanční vazby premiéra Petra Fialy na Podnikatelskou družstevní záložnu a jeho propojení s klíčovými osobami v civilní rozvědce vyvolávají otázky o možném bezpečnostním riziku pro Českou republiku. Vyšetřování odhaluje složitou síť vztahů s potenciálním dopadem na národní bezpečnost, což zvyšuje potřebu transparentnosti a dalšího vyšetřování ve veřejném sektoru.

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace k firmě Občanská demokratická strana